Join the Race
Ja, ik schrijf mij in

Join the Race

In 6 weken een betere fietser

Deelnemers

Join the Race is voor iedereen 18 jaar en ouder die reeds wat fietservaring heeft. Zo weet je hoe je moet remmen, schakelen en sturen. Je hoeft geen doorgewinterde wielrenner te zijn om mee te doen. We leren je de kneepjes van het vak tijdens de trainingen.

Om de trainingen vol te houden heb je een basisconditie nodig, maar je hoeft niet super getraind te zijn. De trainingen worden op een afgesloten wielerparcours gegeven en de trainer biedt de oefenstof zo aan dat iedereen de oefeningen op zijn/haar eigen niveau kan doen.

Zit je net een paar weken op een racefiets? Super leuk! Join the Race kom nog iets te vroeg voor jou. Zien we je volgend jaar?

Oud deelnemers aan het woord

Charlotte
“Ik fiets nu zo’n anderhalf jaar en heb er veel plezier in. Toch zit ik soms wat onzeker op de fiets, vooral als ik in een groepje rijd. Na een bocht lig ik direct een paar meter achter. Door de bochtentraining van deze cursus kan ik nu met 35 kilometer per uur door een bocht. Dat is nog steeds een beetje eng, maar vroeger durfde ik dat helemaal niet. Naar dat zelfvertrouwen was ik op zoek.”

 

Bas
“Ik heb me aangemeld omdat ik meer wilde leren over bochten rijden en balans op de fiets. De trainingen waren echt leuk en leerzaam met een goede docent. Hij was erg geduldig en gaf voldoende achtergrondinformatie, zodat je ook begrijpt waarom je iets moet doen.”

 

Pim
Ik wilde altijd al graag een keer een wedstrijd rijden, maar twijfelde aan mijn techniek. Vooral in vergelijking met anderen die wedstrijden rijden. Tijdens Join the Race heb ik veel geleerd. Echt leuk om te weten hoe je handelt in een koerssituatie. Goed voor mogelijke toekomstige wedstrijden, maar ook gewoon voor tijdens mijn trainingen.

Twijfel je of Join the Race iets voor jou is? Bel of mail ons. We beantwoorden graag je vragen en helpen je om een keuze te maken.